Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 18. 12:44

Védettségi igazolással látogatható lesz a 2022-es CES

Az év hagyományosan első nagy szórakoztatóelektronikai expója, a CES 2022-ben ismét a helyszínen látogatható lesz, de a szervezők feltételhez kötik a belépést.

A koronavírus világjárvány súlyos csapást mért a rendezvényiparra is, a technológiai szektor 2020-ra (illetve akár 2021-re) tervezett kiállításait és konferenciáit sorra mondták le vagy halasztották el a szervezők. Az év hagyományosan első nagy szórakoztatóelektronikai expójának, a Las Vegas-i CES-nek a szervezői a jelenlegi helyzetet alapul véve úgy döntöttek, az expót jövőre megtartják a hagyományos keretek között.

ces-sign-cta

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

A 2022. január 5-én kezdődő CES 2022-re ezzel együtt nem látogathat el akárki - a belépésnél a szervező Consumer Technology Association (CTA) tegnapi közleménye szerint az oltottságot igazoló védettségi igazolványt fognak kérni, illetve szükség esetén friss antitest-vizsgálatot is elfogadnak a szervezők, ennek részletei azonban csak később kerülnek rögzítésre. Az előírás a látogatókra és a kiállítókra egyaránt vonatkozik.

Aki nem akarja, vagy nem tudja beoltatni magát, illetve nem tud vagy akar antitest-vizsgálatot sem csináltatni, annak a CES a szervezők szándékai szerint továbbra is nyitva fog állni online, virtuális formában. Azt egyelőre nem tudni, hogy az expót kísérő, nem a CTA által szervezett eseményeken (ilyenek tipikusan a város más pontjain tartott termékbemutatók és partik) milyen belépési protokoll lesz érvényben.

 

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.