Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 18. 12:44

Védettségi igazolással látogatható lesz a 2022-es CES

Az év hagyományosan első nagy szórakoztatóelektronikai expója, a CES 2022-ben ismét a helyszínen látogatható lesz, de a szervezők feltételhez kötik a belépést.

A koronavírus világjárvány súlyos csapást mért a rendezvényiparra is, a technológiai szektor 2020-ra (illetve akár 2021-re) tervezett kiállításait és konferenciáit sorra mondták le vagy halasztották el a szervezők. Az év hagyományosan első nagy szórakoztatóelektronikai expójának, a Las Vegas-i CES-nek a szervezői a jelenlegi helyzetet alapul véve úgy döntöttek, az expót jövőre megtartják a hagyományos keretek között.

ces-sign-cta

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x)

Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x) Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

A 2022. január 5-én kezdődő CES 2022-re ezzel együtt nem látogathat el akárki - a belépésnél a szervező Consumer Technology Association (CTA) tegnapi közleménye szerint az oltottságot igazoló védettségi igazolványt fognak kérni, illetve szükség esetén friss antitest-vizsgálatot is elfogadnak a szervezők, ennek részletei azonban csak később kerülnek rögzítésre. Az előírás a látogatókra és a kiállítókra egyaránt vonatkozik.

Aki nem akarja, vagy nem tudja beoltatni magát, illetve nem tud vagy akar antitest-vizsgálatot sem csináltatni, annak a CES a szervezők szándékai szerint továbbra is nyitva fog állni online, virtuális formában. Azt egyelőre nem tudni, hogy az expót kísérő, nem a CTA által szervezett eseményeken (ilyenek tipikusan a város más pontjain tartott termékbemutatók és partik) milyen belépési protokoll lesz érvényben.

 

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

feketelista

9

Tovább bombázzák a Honort

2021. október 15. 13:33

Republikánus képviselők szerint a gyártót egyértelműen feketelistára kell tenni.

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 17. 23:43

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, októberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.