Szerző: Asztalos Olivér

2021. augusztus 16. 14:32

Rangos szakmai elismerést kapott az Nvidia elnök-vezérigazgatója

Az Nvidia elnök-vezérigazgatója, Jensen Huang kapta az idei Robert N. Noyce díjat.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

A jól ismert chiptervező vállalatot alapító és irányító Huangnak ítélte oda a Semiconductor Industry Association (SIA) az idei Robert N. Noyce díjat. A szakmai elismerést évről-évre annak a cégvezetőnek ítélik oda, aki kimagasló mértékben járult hozzá a félvezetőipar fejlődéséhez. Az indoklás szerint az Nvidia elnök-vezirgazgarója kivétles vízióinak hála nagyban erősítette, valamint forradalmasította az ipart, az otthoni szórakozástól kezdve a tudományos számítástechnikán át egészen az önvezető autózásig. Huang megtiszteltetésnek nevezte a kitüntetést, az iparral karöltve elért eredményeket pedig a legnagyobb örömnek és kiváltságnak titulálta.

jhunag

 

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.