Szerző: Asztalos Olivér

2021. augusztus 16. 14:32

Rangos szakmai elismerést kapott az Nvidia elnök-vezérigazgatója

Az Nvidia elnök-vezérigazgatója, Jensen Huang kapta az idei Robert N. Noyce díjat.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x)

Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x) Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

A jól ismert chiptervező vállalatot alapító és irányító Huangnak ítélte oda a Semiconductor Industry Association (SIA) az idei Robert N. Noyce díjat. A szakmai elismerést évről-évre annak a cégvezetőnek ítélik oda, aki kimagasló mértékben járult hozzá a félvezetőipar fejlődéséhez. Az indoklás szerint az Nvidia elnök-vezirgazgarója kivétles vízióinak hála nagyban erősítette, valamint forradalmasította az ipart, az otthoni szórakozástól kezdve a tudományos számítástechnikán át egészen az önvezető autózásig. Huang megtiszteltetésnek nevezte a kitüntetést, az iparral karöltve elért eredményeket pedig a legnagyobb örömnek és kiváltságnak titulálta.

jhunag

 

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

feketelista

2

Tovább bombázzák a Honort

2021. október 15. 13:33

Republikánus képviselők szerint a gyártót egyértelműen feketelistára kell tenni.

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 16. 07:49

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, októberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.