Szerző: Asztalos Olivér

2021. augusztus 16. 14:32

Rangos szakmai elismerést kapott az Nvidia elnök-vezérigazgatója

Az Nvidia elnök-vezérigazgatója, Jensen Huang kapta az idei Robert N. Noyce díjat.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A jól ismert chiptervező vállalatot alapító és irányító Huangnak ítélte oda a Semiconductor Industry Association (SIA) az idei Robert N. Noyce díjat. A szakmai elismerést évről-évre annak a cégvezetőnek ítélik oda, aki kimagasló mértékben járult hozzá a félvezetőipar fejlődéséhez. Az indoklás szerint az Nvidia elnök-vezirgazgarója kivétles vízióinak hála nagyban erősítette, valamint forradalmasította az ipart, az otthoni szórakozástól kezdve a tudományos számítástechnikán át egészen az önvezető autózásig. Huang megtiszteltetésnek nevezte a kitüntetést, az iparral karöltve elért eredményeket pedig a legnagyobb örömnek és kiváltságnak titulálta.

jhunag

 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról