Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 12. 13:19

Kóbor cicákat és kutyusokat tett fel a Tinderre egy német állatmenhely

Szokatlan módon segíti elkóborolt, illetve magukra hagyott háziállatok új gazdához kerülését egy müncheni állatmenhely.

Meglehetősen szokatlan, egyedi módon próbál új gazdát találni több elkóborolt macska és kutya számára egy müncheni állatmenhely, a Munich Animal Wellfare Association (MAWA). A szervezet 15 háziállat számára hozott létre profilt a világ legnépszerűbb randiplatformján, a Tinderen.

cats

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

A reklámügynökség bevonásával, profi befotózással készült profilok a MAWA illetékesei szerint máris óriási népszerűségnek örvendenek, bár azt egyelőre nem közölték, hogy az állatok találtak-e már maguknak párt (gazdát) és ha igen, milyen gyorsan.

Az állatmenhely az akciójával egy a koronavírus világjárványhoz köthető szomorú jelenségre is igyekszik egyben felhívni a figyelmet. Az állatvédők szerint a járványhelyzettel járó bezártság miatt sokan vettek maguk mellé valamilyen háziállatot, ám a nyitásokat követően minden korábbinál többen kerültek ezek közül utcára.

Az eset kapcsán a Tinder is megszólalt, a kommunikációs csapat reményét fejezte ki, hogy az állatok hamar társra lelnek egy hosszútávú kapcsolatban.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.