Szerző: Koi Tamás

2021. augusztus 12. 13:19

Kóbor cicákat és kutyusokat tett fel a Tinderre egy német állatmenhely

Szokatlan módon segíti elkóborolt, illetve magukra hagyott háziállatok új gazdához kerülését egy müncheni állatmenhely.

Meglehetősen szokatlan, egyedi módon próbál új gazdát találni több elkóborolt macska és kutya számára egy müncheni állatmenhely, a Munich Animal Wellfare Association (MAWA). A szervezet 15 háziállat számára hozott létre profilt a világ legnépszerűbb randiplatformján, a Tinderen.

cats

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A reklámügynökség bevonásával, profi befotózással készült profilok a MAWA illetékesei szerint máris óriási népszerűségnek örvendenek, bár azt egyelőre nem közölték, hogy az állatok találtak-e már maguknak párt (gazdát) és ha igen, milyen gyorsan.

Az állatmenhely az akciójával egy a koronavírus világjárványhoz köthető szomorú jelenségre is igyekszik egyben felhívni a figyelmet. Az állatvédők szerint a járványhelyzettel járó bezártság miatt sokan vettek maguk mellé valamilyen háziállatot, ám a nyitásokat követően minden korábbinál többen kerültek ezek közül utcára.

Az eset kapcsán a Tinder is megszólalt, a kommunikációs csapat reményét fejezte ki, hogy az állatok hamar társra lelnek egy hosszútávú kapcsolatban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról