Szerző: Asztalos Olivér

2021. július 19. 11:45

Kripto helyett FIFA accountokat "bányásztak" az ukránok

Meglehetősen rendhagyó módon használták ki a közelmúltban bezárt ukrán farm számítási kapacitását.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Friss hírek szerint nem kriptodevizák kitermeléséhez használták azt a 3800 darab PlayStation 4-es játékkonzolt, amit bő egy hete lefoglalt az ukrán rendőrség. Az üzemeltetők botokkal játszottak meccsek a népszerű FIFA sorozat vélhetően legutóbbi epizódjában, hogy az ezzel automatikusan feltuningolt accountokat később jó pénzért értékesíthessék. Ahogy arról múlt héten beszámoltunk, a nagyszabású projekt áramlopáson csúszott el, több tízmillió forintnak megfelelő kárt okozva az áramszolgáltatónak.

ps4_farm

 

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 01:07

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!