Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 23. 14:52

Több tonna bányászvas költözik át Kínából az USA-ba

Úgy fest, csupán ideiglenesen csökken a globális kriptobányászat számítási kapacitása.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A CoinDesk cikke szerint mintegy 3,3 tonna kripotbányászathoz összeállított hardvert pakoltak fel egy teherszállító repülőgépre. A járat az Egyesült Államokban található Marylandbe tart, ahol a vasakat ismét csatasorba állítják. Egyes becslések szerint a Kínában leállított bányászvasak össztömege elérheti a 80 000 tonnát, így vélhetően nem a szóban forgó járat volt az utolsó, amit ilyen hardverekkel pakoltak meg. A kényszerű költözésre azt követően került sor, hogy a hatóságok Kína több régiójában is leállíttatták a kriptobányászatot.

mining_(1)

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 00:59

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!