Szerző: Koi Tamás

2021. június 16. 12:07

Itt vannak az IKEA zenélő fali képei

Újabb hangkeltő érkezik júliusban az IKEA és a Sonos közös műhelyéből - a SYMFONISK család új tagjai ezúttal a falat díszítik.

Új taggal bővül az IKEA és a Sonos által létrehozott SYMFONISK termékcsalád. Az IKEA ugyan következetesen képkeretnek nevezi az új terméket, valójában egy lapos, falra akasztható, vagy asztalon elhelyezhető hangszóróról van szó, melynek előlapja cserélhető.

symfonisk_frame

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A panelek különféle kortárs művészek grafikáit ábrázolják, ezekből egyelőre a két alapváltozaton kívül nyolcat mutatott meg az IKEA.

A SYMFONISK képkeret-hangszóró wifivel működik, így akár egymagában, akár a SYMFONISK sorozat egyéb hangszóróival vagy bármelyik Sonos hangszóróval kombinálva is lehet használni. Ugyanúgy, mint a korábbi SYMFONSIK termékek, az új hangszóró is a Sonos hangrendszer része, így a felhasználó több mint 100 streamszolgáltatóhoz, illetve az összes Sonos hangszóróhoz csatlakozni tud.

Az új SYMFONISK hangszórók július 15-től kerülnek forgalomba Európában és Észak-Amerikában.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról