Szerző: Koi Tamás

2021. június 16. 12:07

Itt vannak az IKEA zenélő fali képei

Újabb hangkeltő érkezik júliusban az IKEA és a Sonos közös műhelyéből - a SYMFONISK család új tagjai ezúttal a falat díszítik.

Új taggal bővül az IKEA és a Sonos által létrehozott SYMFONISK termékcsalád. Az IKEA ugyan következetesen képkeretnek nevezi az új terméket, valójában egy lapos, falra akasztható, vagy asztalon elhelyezhető hangszóróról van szó, melynek előlapja cserélhető.

symfonisk_frame

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A panelek különféle kortárs művészek grafikáit ábrázolják, ezekből egyelőre a két alapváltozaton kívül nyolcat mutatott meg az IKEA.

A SYMFONISK képkeret-hangszóró wifivel működik, így akár egymagában, akár a SYMFONISK sorozat egyéb hangszóróival vagy bármelyik Sonos hangszóróval kombinálva is lehet használni. Ugyanúgy, mint a korábbi SYMFONSIK termékek, az új hangszóró is a Sonos hangrendszer része, így a felhasználó több mint 100 streamszolgáltatóhoz, illetve az összes Sonos hangszóróhoz csatlakozni tud.

Az új SYMFONISK hangszórók július 15-től kerülnek forgalomba Európában és Észak-Amerikában.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 25. 23:28

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!