Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 14. 13:01

Simán futtatja a Cyberpunk 2077-et a Tesla Model S

Viszonylag erős GPU-val rendelkezik az új Tesla Model S Plaid, amely ennek hála egyes modern játékok futtatására is képes.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Elon Musk demózta az új Tesla Model S Plaid képességeit, amelyek között a modern videójátékok futtatása is helyet kapott. Az elektromos gépjármű infotainment rendszerét az AMD egyik legújabb, Navi 23 kódnevű GPU-ja hajtja, amely lényegesen többre képes, mint amit grafikus felhasználói felület meghajtása kíván. A grafikus processzor erejét többek között játékok futtatására is fel lehet használni. Musk szerint a rendszer számítási teljesítménye a PS5 szintjén mozog, így nem csoda, hogy a bemutatóhoz a tavaly megjelent, népszerű Cyberpunk 2077-et választották.

28:26
 

Model S Plaid Delivery Event

Még több videó

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 00:44

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!