Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 14. 13:01

Simán futtatja a Cyberpunk 2077-et a Tesla Model S

Viszonylag erős GPU-val rendelkezik az új Tesla Model S Plaid, amely ennek hála egyes modern játékok futtatására is képes.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Elon Musk demózta az új Tesla Model S Plaid képességeit, amelyek között a modern videójátékok futtatása is helyet kapott. Az elektromos gépjármű infotainment rendszerét az AMD egyik legújabb, Navi 23 kódnevű GPU-ja hajtja, amely lényegesen többre képes, mint amit grafikus felhasználói felület meghajtása kíván. A grafikus processzor erejét többek között játékok futtatására is fel lehet használni. Musk szerint a rendszer számítási teljesítménye a PS5 szintjén mozog, így nem csoda, hogy a bemutatóhoz a tavaly megjelent, népszerű Cyberpunk 2077-et választották.

28:26
 

Model S Plaid Delivery Event

Még több videó

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról