Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 8. 14:34

Fury néven érkeznek a Kingston új gamer termékei

Régi-új márkanéven kerülnek piacra a Kingston játékosokat célzó termékeit.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Nem kellett sokat várni a HyperX felvásárlásának lezárása után, hogy kiderüljön, milyen néven kerülnek piacra a Kingston jövőbeli gamer komponensei és perifériáit. A kaliforniai központú cég a 2014-ben bemutatott, jellemzően a paletta olcsóbb felére ráhúzott Fury márkanevet porolja le, illetve bővíti ki, amely ezzel kvázi átveszi az immár a HP tulajdonában lévő HyperX helyét. A Kingston hivatalosan július 19-én leplezi le a Fury kínálatát.

kings_fury

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 18. 05:20

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.