Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 3. 11:35

Három hét múlva leplezik le a Windows jövőjét

A magyar idő szerint délután 5-kor kezdődő eseményt bárki nyomon követheti.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Nem túlzott múlt héten Satya Nadella, amikor egy nagyon közeli időpontot emlegetett "a következő generációs Windows" nagyon közeli bejelentését ígérte. A Microsoft ugyanis kereken három hét múlva, június 24-én tart online bemutatót az operációs rendszer továbbfejlesztéséről. Arról egyelőre csak találgatni lehet, hogy milyen formában vagy pontosan miben újul meg a következő Windows verzió, az elvárások alapján azonban a felhasználói felületet és a Windows Store-t is komolyabb átszabhatja a Microsoft. A publikus eseményt a vállalat weboldalán lehet majd nyomon követni.

nwin

 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról