Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 3. 11:35

Három hét múlva leplezik le a Windows jövőjét

A magyar idő szerint délután 5-kor kezdődő eseményt bárki nyomon követheti.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Nem túlzott múlt héten Satya Nadella, amikor egy nagyon közeli időpontot emlegetett "a következő generációs Windows" nagyon közeli bejelentését ígérte. A Microsoft ugyanis kereken három hét múlva, június 24-én tart online bemutatót az operációs rendszer továbbfejlesztéséről. Arról egyelőre csak találgatni lehet, hogy milyen formában vagy pontosan miben újul meg a következő Windows verzió, az elvárások alapján azonban a felhasználói felületet és a Windows Store-t is komolyabb átszabhatja a Microsoft. A publikus eseményt a vállalat weboldalán lehet majd nyomon követni.

nwin

 

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról