Szerző: Asztalos Olivér

2021. június 3. 11:35

Három hét múlva leplezik le a Windows jövőjét

A magyar idő szerint délután 5-kor kezdődő eseményt bárki nyomon követheti.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Nem túlzott múlt héten Satya Nadella, amikor egy nagyon közeli időpontot emlegetett "a következő generációs Windows" nagyon közeli bejelentését ígérte. A Microsoft ugyanis kereken három hét múlva, június 24-én tart online bemutatót az operációs rendszer továbbfejlesztéséről. Arról egyelőre csak találgatni lehet, hogy milyen formában vagy pontosan miben újul meg a következő Windows verzió, az elvárások alapján azonban a felhasználói felületet és a Windows Store-t is komolyabb átszabhatja a Microsoft. A publikus eseményt a vállalat weboldalán lehet majd nyomon követni.

nwin

 

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 21. 00:36

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.