Szerző: Asztalos Olivér

2021. május 11. 15:56

Hamarosan Wi-Fi modult is kínál az AMD

Vezeték nélküli hálózati vezérlővel bővíti termékpalettáját az AMD.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x)

Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Alkalmazásfejlesztés mindenkinek webinár a Microsofttal (x) Ismerd meg, hogyan tudsz kódolás nélkül alkalmazásokat létrehozni, adatokat elemezni és folyamatokat automatizálni a Microsoft Power Platform segítségével.

Felbukkant az első AMD márkájú Wi-Fi kontroller. Az RZ608 típusjelű modul az aktuálisan elérhető legújabb Wi-Fi 6E és Bluetooth 5.2 szabványokat egyaránt támogatja. A sajátmárkás vezérlő fejlesztéséhez az AMD a tajvani MediaTekkel állt össze, amely utóbbi az MT7921K fizikai WLAN rétegét (PHY) biztosítja a projekthez. Arról egyelőre nincs hír, hogy az AMD mely termékeihez társítja majd a Wi-Fi kontrollert. Amennyiben a tervezőcég a konkurens Intel stratégiáját követi, úgy a modul elsősorban a Ryzen PRO processzorokra épülő üzleti gépekből köszönhet majd vissza.

amd_wlan

Június 23-án a modern fejlesztői környezetek biztonságával foglalkozó ingyenes meetup lesz. Kiderül hogyan kell a biztonságot a cég kultúra részéve tenni, hogyan lehet skálázni mindezt a deploy sebességével együtt, és lesz szó a Docker és Kubernetes biztonságáról is.

a címlapról

Hirdetés

Találkozzunk, idén is lesz SYSADMINDAY!

2021. június 18. 03:46

Duna melletti szabadtéri helyszínen, a Budapest Gardenben idén is megrendezzük a hazai Sysadmindayt, az IT-üzemeltetők világnapját. Hosszú hónapok bezártsága után ez egy jó lehetőség, hogy találkozzunk barátokkal, kollégákkal, szakmázzunk, és sörözzünk együtt.