Szerző: Koi Tamás

2021. április 8. 12:36

Hároméves szoftvertámogatást ígér az LG a prémium okostelefonokra

Sosem egyszerű döntés egy cégnek felszántani és behinteni sóval egy komplett üzletágat, pláne ha bizonyos kötöttségek miatt kénytelen a termelést folytatni a döntés megszületését követően.

A jelenlegi prémium LG mobilok a vásárlást követő három évben mindenképpen részesülnek majd operációs rendszer frissítésekben, ráadásul ezek nem csak biztonsági frissítések, hanem nagyobb volumenű, főverzió-frissítések lesznek - ígéri a dél-koreai gyártó, mely a hétvégén jelentette be, hogy idén kiszáll az okostelefon-piacról.

A cég vállalása szerint a hároméves frissítés a 2019-től (nem minden régióban) értékesített, prémium kategóriás modellekre, így többek közt a G- és V-szériára, a VELVET-re és a Wingre vonatkozik majd, de egyes olcsóbb, tavalyi modellekre is jöhet még két évig frissítés.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A gálánsnak tűnő döntés nem véletlen, az LG-nek ugyanis saját bevallása szerint bizonyos szerződéses kötelezettségekből kifolyólag még le kell gyártania az utolsó szállítmányokat, melyeken valahogy túl is kellene adni. Erre a legkézenfekvőbb módszer az őrült akciózás, de jó ötlet lehet meggyőzni a leendő vásárlókat arról, hogy a piaci kivonulást követően sem engedik el a kezüket, így semmilyen hátrány nem érheti őket ahhoz képest, mintha más, a szegmensben szebb jövő elé néző márkát választanának.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról