Szerző: Hlács Ferenc

2021. március 29. 13:21

Piacra kerül a Razer év elején bemutatott arcmaszkja

Bár a Project Hazel koncepcióeszközként debütált, az RGB LED-ekkel megtűzdelt maszk végül megvásárolható lesz.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Nem csak dísznek fejlesztette átlátszó, N95 (FFP2) aktív szűrőrendszerrel felszerelt arcmaszkját a Razer, az idén év elején Project Hazel név alatt bemutatott koncepcióterméket a gyártó elérhetővé is teszi a vásárlók számára. Ha a maszk napvilágot lát, meglehetősen extravagáns viselet lesz, átlátszó műanyag borítása mögött látható lesz a viselő szája és arckifejezései, amire a Razerhez hűen RGB világítás is rásegít. Emellett mikrofon és hangszóró is jutott a maszkba, amivel a viselő beszédhangja erősíthető fel. Azt egyelőre nem tudni, a Project Hazel piaci rajtját mikor tervezi a cég, a megjelenés dátumát, illetve a várható árat ugyanis még nem közölte. 

razermask

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról