Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 22. 14:54

Felismeri a Google Fit, ha a felhasználó befejezte az edzést

Legalábbis a Wear OS-es okosórákon, amelyeken már nem kell külön leállítani az indított méréseket.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x)

Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x) Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Apró, de hasznos újítással bővít a Google Fit, hamarosan nem kell többé manuálisan leállítani a különböző testmozgások követését Wear OS-es okosóráikon a felhasználóknak: a keresőóriás fitneszalkalmazása már képes észlelni, ha viselő befejezte az edzést, és automatikusan leállítja a gyakorlatok rögzítését. A jövőben tehát a Google fitneszplatformját használók sportstatisztikáiba nem rondítanak majd bele a feledékenységből bekapcsolva hagyott mérések. Az újításról a több Reddit felhasználó tapasztalataira hivatkozva az XDA Developers számolt be, azt ugyanakkor egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezik meg valamennyi felhasználóhoz a funkció.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról