Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 22. 14:54

Felismeri a Google Fit, ha a felhasználó befejezte az edzést

Legalábbis a Wear OS-es okosórákon, amelyeken már nem kell külön leállítani az indított méréseket.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Apró, de hasznos újítással bővít a Google Fit, hamarosan nem kell többé manuálisan leállítani a különböző testmozgások követését Wear OS-es okosóráikon a felhasználóknak: a keresőóriás fitneszalkalmazása már képes észlelni, ha viselő befejezte az edzést, és automatikusan leállítja a gyakorlatok rögzítését. A jövőben tehát a Google fitneszplatformját használók sportstatisztikáiba nem rondítanak majd bele a feledékenységből bekapcsolva hagyott mérések. Az újításról a több Reddit felhasználó tapasztalataira hivatkozva az XDA Developers számolt be, azt ugyanakkor egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezik meg valamennyi felhasználóhoz a funkció.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

2

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.