Szerző: Hlács Ferenc

2021. február 10. 12:51

Már az Apple Mapsben is jelezhetik egymásnak a közúti veszélyeket a sofőrök

Az egyelőre fejlesztés alatt álló funkcióval az Apple térképe fontos lemaradást hoz be.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Követi a Waze és a Google Maps példáját az Apple térképe, az alkalmazásban a felhasználóknak hamarosan lehetőségük lesz jelenteni az észlelt közúti eseményeket a közelben ugyancsak Apple Mapsszel navigáló autósok számára. A funkció egyelőre csak az iOS 14.5 béta verziót használók számára érhető el, akik az alkalmazás alján megjelenő "Report" gombra bökve vehetik azt igényebe. A kezdeti időszakban egyelőre úgy tűnik elég korlátozott lesz, hogy milyen eseményekre figyelmeztethetnek az autósok, az Apple Maps ugyanis jelenleg csak három opciót kínál, a baleseteket, egyéb veszélyeket, illetve a kihelyezett traffipaxokat van lehetőség az alkalmazásban jelezni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról