Szerző: Koi Tamás

2020. december 4. 14:01

Jelentkezhetnek a fejlesztők az App Store-os rezsicsökkentésre

Közzétette az Apple az App Store Small Business Program részleteit és a jelentkezési ívet, így mostantól bármelyik vállalkozás, melynek az éves forgalma nem éri el az egymillió dollárt az Apple piacterén, kedvezőbb jutatékot fizethet.

November közepén jelentette be az Apple, hogy lazít az App Store sokat bírált jutalékrendszerén, így elsősorban 30-ról 15%-ra mérsékli a piactéren keresztül értékesített applikációk és más, digitális javak után fizetendő jutalék mértékét bizonyos esetekben.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Az App Store Small Business Program pontosabb részleteit tegnap tette közzé a vállalat weboldalán, illetve itt is lehet jelentkezni a kedvezményért, az ugyanis opt-in rendszerű, vagyis a jogosultaknak sem jár automatikusan. Jogosult egyébként az a fejlesztő lehet, akinek az éves App Store forgalma nem éri el az egymillió dollárt.

Fontos szempont, hogy aki január 1-jétől kíván élni a kedvezőbb jutalék adta lehetőségekkel, annak legkésőbb december 18-ig be kell adnia jelentkezését a programba, aki ezt elszalasztja, az legközelebb a következő naptári negyedév kezdetét követő 15. naptól veheti igénybe a kedvezményt. Új fejlesztők esetében a kedvezmény igénylése a jóváhagyást követően azonnali.

 

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.