:

Szerző: Koi Tamás

2020. december 4. 14:01

Jelentkezhetnek a fejlesztők az App Store-os rezsicsökkentésre

Közzétette az Apple az App Store Small Business Program részleteit és a jelentkezési ívet, így mostantól bármelyik vállalkozás, melynek az éves forgalma nem éri el az egymillió dollárt az Apple piacterén, kedvezőbb jutatékot fizethet.

November közepén jelentette be az Apple, hogy lazít az App Store sokat bírált jutalékrendszerén, így elsősorban 30-ról 15%-ra mérsékli a piactéren keresztül értékesített applikációk és más, digitális javak után fizetendő jutalék mértékét bizonyos esetekben.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Az App Store Small Business Program pontosabb részleteit tegnap tette közzé a vállalat weboldalán, illetve itt is lehet jelentkezni a kedvezményért, az ugyanis opt-in rendszerű, vagyis a jogosultaknak sem jár automatikusan. Jogosult egyébként az a fejlesztő lehet, akinek az éves App Store forgalma nem éri el az egymillió dollárt.

Fontos szempont, hogy aki január 1-jétől kíván élni a kedvezőbb jutalék adta lehetőségekkel, annak legkésőbb december 18-ig be kell adnia jelentkezését a programba, aki ezt elszalasztja, az legközelebb a következő naptári negyedév kezdetét követő 15. naptól veheti igénybe a kedvezményt. Új fejlesztők esetében a kedvezmény igénylése a jóváhagyást követően azonnali.

 

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 3. 16:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.