Szerző: Koi Tamás

2020. december 4. 14:01

Jelentkezhetnek a fejlesztők az App Store-os rezsicsökkentésre

Közzétette az Apple az App Store Small Business Program részleteit és a jelentkezési ívet, így mostantól bármelyik vállalkozás, melynek az éves forgalma nem éri el az egymillió dollárt az Apple piacterén, kedvezőbb jutatékot fizethet.

November közepén jelentette be az Apple, hogy lazít az App Store sokat bírált jutalékrendszerén, így elsősorban 30-ról 15%-ra mérsékli a piactéren keresztül értékesített applikációk és más, digitális javak után fizetendő jutalék mértékét bizonyos esetekben.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Az App Store Small Business Program pontosabb részleteit tegnap tette közzé a vállalat weboldalán, illetve itt is lehet jelentkezni a kedvezményért, az ugyanis opt-in rendszerű, vagyis a jogosultaknak sem jár automatikusan. Jogosult egyébként az a fejlesztő lehet, akinek az éves App Store forgalma nem éri el az egymillió dollárt.

Fontos szempont, hogy aki január 1-jétől kíván élni a kedvezőbb jutalék adta lehetőségekkel, annak legkésőbb december 18-ig be kell adnia jelentkezését a programba, aki ezt elszalasztja, az legközelebb a következő naptári negyedév kezdetét követő 15. naptól veheti igénybe a kedvezményt. Új fejlesztők esetében a kedvezmény igénylése a jóváhagyást követően azonnali.

 

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 07:46

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.