Szerző: Hlács Ferenc

2020. december 2. 13:14

Bruttó 55 ezer forintos árcédulával debütál az Apple MagSafe Duo töltője

Hálózati adaptert az új töltő dobozában sem érdemes keresni.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Megvásárolható az Apple idén ősszel bejelentett MagSafe Duo vezeték nélküli töltője. A készülékkel egyszerre két eszköz, egy iPhone 12 és egy Apple Watch tölthető, amelyeket a töltő mágnesek segítségével ránt a megfelelő pozícióba. Noha kényelmes megoldásról van szó, az Apple annak szokásához híven megkéri az árát: a MagSafe Duoért bruttó 55 ezer forintot kell kicsengetni - a töltő dobozában ráadásul nem találunk töltőadaptert, az eszköz használatához szükséges, 20 wattos USB-C-s hálózati adapterért további bruttó 8 ezer forintot kér el a gyártó. Ez utóbbi viszont csak 11 wattos vezeték nélküli töltésre elég, ami számottevően kevesebb, mint a mezei, (bruttó 17 ezer forintos) MagSafe töltő 15 wattos teljesítménye - így érdemes kétszer meggondolni, hogy megéri-e az árát az új modell által ígért extra kényelem.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról