Szerző: Hlács Ferenc

2020. november 16. 14:21

A Nest Audio felé is nyit a Chromecast

A Google okoshangszórói hamarosan az otthoni hangrendszer szerepét is átvehetik.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Hamarosan Nest Audio integrációval egészül ki a Chromecast: a Google a Wall Street Journalnak nyilatkozva megerősítette, egy későbbi frissítéssel a tévéokosítón keresztül lejátszott tartalmakhoz a csatlakoztatott okoshangszórókkal lehet majd hangzást biztosítani - azt egyelőre nem tudni, a funkcionalitás a Google Home Max, illetve egyéb, régebbi modelljeire is eljut-e. Hasonló megoldást láthattunk nemrég az Apple-től is, amely az Apple TV 4K-n tette lehetővé a HomePodok használatát külső hangszóróként.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 17:09

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.