:

Szerző: Koi Tamás

2020. október 16. 12:41

Vajon hányszor mondták ki az iPhone-bemutatón azt, hogy 5G?

Aki a többnyire egyórásra tervezett, éves iPhone bemutatók zanzásított változatára kíváncsi, az általában hamar talál magának az interneten egy megvágott verziót, ami 1-5 percben elhadarja a bullshitmentes lényeget. Most idén fordult elő először, hogy az Apple egy olyan, felkapott technológiáról beszélt, amiről eddig egyáltalán nem - persze erről is van összefoglaló videó.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az új iPhone-ok e heti bemutatása során ezúttal az 5G került terítékre, mint kiemelten forradalmi technológia, mellyel felvértezve az Apple telefonjai természetesen sokkal csodálatosak lesznek, mint eddig, nem utolsósorban pedig jön végre egy iparági szereplő, aki magának a technológiának, pontosabban annak elterjedésének is komoly löketet adhat. Ezt a momentumot érdemes megünnepelni az alábbi gyűjtéssel, avagy ha csak a lényegre vagy kíváncsi a bemutatóról, akkor ezt az egy videót tekintsd meg:

Küldjük egyben sok szeretettel a Telenor Magyarországnak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 07:17

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.