Szerző: Koi Tamás

2020. október 16. 12:41

Vajon hányszor mondták ki az iPhone-bemutatón azt, hogy 5G?

Aki a többnyire egyórásra tervezett, éves iPhone bemutatók zanzásított változatára kíváncsi, az általában hamar talál magának az interneten egy megvágott verziót, ami 1-5 percben elhadarja a bullshitmentes lényeget. Most idén fordult elő először, hogy az Apple egy olyan, felkapott technológiáról beszélt, amiről eddig egyáltalán nem - persze erről is van összefoglaló videó.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Az új iPhone-ok e heti bemutatása során ezúttal az 5G került terítékre, mint kiemelten forradalmi technológia, mellyel felvértezve az Apple telefonjai természetesen sokkal csodálatosak lesznek, mint eddig, nem utolsósorban pedig jön végre egy iparági szereplő, aki magának a technológiának, pontosabban annak elterjedésének is komoly löketet adhat. Ezt a momentumot érdemes megünnepelni az alábbi gyűjtéssel, avagy ha csak a lényegre vagy kíváncsi a bemutatóról, akkor ezt az egy videót tekintsd meg:

Küldjük egyben sok szeretettel a Telenor Magyarországnak.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.