Szerző: Hlács Ferenc

2020. szeptember 24. 12:54

Október 13-án mutatkozhatnak be az új iPhone-ok

Egyelőre nem hivatalos értesülések szerint október közepére tervezi következő bemutatóját az Apple, amelyen négy telefon is napvilágot láthat.

Szeptemberben új iPhone-ok nélkül zárult le az Apple termékbemutatója, a MacRumors forrásai szerint azonban már nem kell sokat várni a cupertinói óriás új telefonjainak leleplezésére. A lap egy egyesült királyságbeli mobilszolgáltató alkalmazottjától szerzett információkra hivatkozva arról ír, az Apple következő eseménye október 13-án várható, azon bemutatkoznak majd az új iPhone-ok és egyben az előrendelések is elrajtolnak, október 16-án pedig a boltokban is megjelennek majd az eszközök - egy másik kiszivárogtató ugyanakkor október 16-i előrendelésről és október 23-i bolti rajtról beszél.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Akárhogy is, az október 13-i bemutató esélyesnek tűnik, azon pedig mindjárt négy új iPhone is bemutatkozhat, egy 5,4 hüvelykes iPhone 12 "mini", egy-egy 6,1 hüvelykes iPhone 12 és 12 Pro, illetve egy 6,7-es iPhone 12 Pro Max formájában. Az eszközök a pletykák szerint az új iPadekből megismert, szögletes dizájnt követik majd.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.