:

Szerző: Koi Tamás

2020. szeptember 16. 14:47

Magyar számlaszámmal újít a TransferWise

Szeptember közepén közvetlen hozzáférést kapott a TransferWise a magyar bankközi klíring rendszerhez és a GIRO-hoz, emellett mostantól forintalapú bankszámlaszámot is kínál felhasználói számára.

Közvetlen hozzáférést kapott a TransferWise fintechszolgáltató a magyarországi azonnali fizetési rendszerhez, ezzel a társaság a forint utalásokat banki partner beiktatása nélkül, gyorsabban és költséghatékonyabban teljesítheti. A társaság a kelet-európai valutanemek közül elsőként a magyar forint (HUF) esetében kapott erre lehetőséget a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közreműködésével.

blog_image-bank_details-huf-lang_en_1996358293

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Ez elsősorban azzal járhat, hogy a TransferWise ügyfelei a forint utalásokat mostantól az azonnali fizetési rendszer (GIROinstant) révén gyakorlatilag pár másodpercen belül intézhetik, továbbra is jutalék felszámítása nélkül. Másrészről a TransferWise mostantól egyedi magyar számlaszámot (IBAN) kínál ügyfeleinek - a nemzeti valutában kezelt számla eddig az eurozóna országait, az Egyesült Államokat, Nagy-Britanniát, Szingapúrt, Ausztráliát és Új-Zélandot leszámítva más ország felhasználói számára nem volt hozzáférhető a szolgáltatásban.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 21:27

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.