Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 6. 13:00

Máris búcsúzik a Pixel 4 sorozat

Egy évig sem voltak ott a Pixel 4 és 4 XL modellek a Google online boltjában.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Teljes Pixel 4 és Pixel 4 XL készleteit értékesítette a Google, és ahogy a keresőóriás a The Verge-nek megerősítette, nem tervezi azok ismételt feltöltését. A telefonok külső kereskedőknél a készletek erejéig még elérhetők, gyártásuk azonban nem folytatódik. A szériának a vállalat meglepően gyorsan intett búcsút, kevesebb mint egy évvel azok megjelenése után - a megelőző két generáció modelljeit több mint kétszer ennyi ideig árulta a cég. A lépéssel a Google vélhetően igyekszik a vásárlókat hamarosan debütáló Pixel 5, vagy ha olcsóbb alternatívára vágynak, a nemrég bemutatkozott Pixel 4a modell felé terelni. Természetesen a Pixel 4 és 4XL modellek tulajdonosai változatlanul megkapják majd a szoftver- és biztonsági frissítéseket, az eszközök megjelenésétől számított legalább három éven keresztül.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról