Szerző: Koi Tamás

2020. július 8. 13:21

Elhunyt az MSI vezérigazgatója

Kizuhant az MSI tajpeji irodaépületének hetedik emeletéről a vállalat vezérigazgatója. A cégvezető életét már nem tudták megmenteni.

Életének 56. évében elhunyt a tajvani Micro-Star International, ismertebb nevén MSI vezérigazgatója, Charles Chiang. A halálhírt tegnap, az esti órákban jelentette a helyi Liberty Times, melynek értesülését a cég sajtóképviselete hivatalosan is megerősítette. Chiang egyelőre tisztázatlan körülmények között kizuhant a vállalat egyik tajpeji irodaépületének hetedik emeletéről, életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni.

chiang_msi

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x)

Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x) Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

A cégvezető több mint 20 éve, 1999-ben csatlakozott az MSI csapatához vezető mérnökként, 2010-ben pedig az asztali platformokért felelős részleg vezetőjévé, majd 2019-ben a cég vezérigazgatójává nevezték ki. A vállalat ez idő alatt elsősorban a számítógépekhez használt különböző komponensek, így többnyire alaplapok és videokártyák piacán ért el sikereket, egyben a szintén tajvani ASUSTeK egyik legnagyobb riválisává vált.

A Tajvani Értéktőzsdén jegyzett, 1986-ban alapított vállalat részvényei 2018. júniusában érték el az eddigi csúcsot, akkor 126,5 tajvani dolláron kereskedtek a papírral - az árfolyam azóta nem mozdult el számottevően erről a szintről.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

feketelista

9

Tovább bombázzák a Honort

2021. október 15. 13:33

Republikánus képviselők szerint a gyártót egyértelműen feketelistára kell tenni.

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 17. 23:08

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, októberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.