Szerző: Hlács Ferenc

2020. július 1. 12:39

Néhány hónap után elkaszálja Hobbi alkalmazását a Facebook

Az app alig tudott néhány felhasználót maga köré vonzani, a közösségi óriás így inkább gyorsan nyugdíjazza azt.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nem volt hosszú életű a Facebook Pinterest-kihívója, a Hobbi névre hallgató, kísérleti alkalmazást a cég idén februárban adta ki, azzal a felhasználók az app nevéhez hűen hobbiprojektjeiket dokumentálhatták és oszthatták meg. Kevesebb mint fél év után azonban a Facebook most elkaszálta a projektet, amit a cég push értesítésben közölt a maroknyi felhasználóbázissal. A TechCrunch adatai szerint az alkalmazásnak a rajt óta alig 7-10 ezer letöltést sikerült összegyűjtenie, ami alapján nem meglepő, hogy a Facebook nem látta értelmét további erőfeszítéseket fordítani a Hobbi fejlesztésére. A szolgáltatás július 10-én húzza le a rolót, a felvitt projekteket a felhasználók a beállítások között exportálhatják.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról