:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. február 14. 14:12

Hobbiprojekt dokumentáló appot adott ki a Facebook

Az egyszerűen Hobbi néven induló, kísérleti app iOS-en érhető el.

Új kísérleti projektet villantott a Facebook, a közösségi óriás új alkalmazása a hobbiprojektek dokumentálását és megosztását célozza - ennek megfelelően egyszerűen Hobbi névre hallgat. Az appban lehetőség van fotókkal és videókkal megörökíteni a különböző személyes projekteket, azokat pedig tematikus gyűjteményekbe rendezni, majd követni, hogy haladtak az idők során. Maga az alkalmazás nem tartalmaz közösségi funkciókat, külső megosztásra azonban természetesen lehetőséget ad. A megoldás egyelőre csak iOS-en érhető el, az Egyesült Államokban, és néhány kiválasztott régióban - hazánkban hivatalosan még nem letölthető, azonban nem kizárt, hogy a vállalat a jövőben más térségekben is elérhetővé teszi azt.

hobbi

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 3. 08:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.