Szerző: Hlács Ferenc

2020. május 27. 14:39

Megóvja a MacBookok akkumulátorait a legújab macOS frissítés

A funkció a töltés szabályozásával hosszabbítaná meg a telepek élettartamát.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Letölthető a macOS Catalina legújabb, 10.15.5-ös verziója - a frissítésből leginkább a MacBookok tulajdonosai profitálhatnak, azzal ugyanis megérkezik a rendszer új, Battery Health Management funkciója, amely a notebookok akkumulátorainak élettartamát hivatott meghosszabbítani. A megoldás felméri az telepek aktuális állapotát, és ennek megfelelően állít be optimális töltési ciklusokat és töltöttségi szinteket. A rendszer által kijelzett maximális töltöttség így a funkció használatakor nem feltétlenül jelenti, hogy az akku valóban teljesen fel van töltve, helyette az élettartam megóvásához optimális maximum értéket jelöli. A funkció persze a rendszer beállításai között igény szerint kikapcsolható.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. augusztus 2. 15:40

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!