Szerző: Hlács Ferenc

2020. május 25. 14:12

Végre automatikusan szinkronizálja kiegészítőit az Edge böngésző

Csorognak az új funkciók a chromiumos Edge-be, a legújabb frissítés kiadását már elkezdte a Microsoft.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Nem kell többé a bejáratott kiegészítők telepítésével bajlódni ha új eszközön költözünk be a Chromium alapú Edge-be: a böngésző legújabb frissítésével már támogatja a telepített kiegészítők automatikus szinkronizálását a készülékek között. Az új funkció a napokban várhatóan a böngésző minden felhasználójához megérkezik - ugyanakkor továbbra is van hova felzárkóznia a szoftvernek, legalábbis a felhasználói adatok automatikus naprakészen tartása kapcsán, a böngésző ugyanis több nagy riválissal ellentétben továbbra sem támogatja az előzmények és a megnyitott lapfülek szinkronizálását.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. augusztus 2. 13:32

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!