:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. május 25. 14:12

Végre automatikusan szinkronizálja kiegészítőit az Edge böngésző

Csorognak az új funkciók a chromiumos Edge-be, a legújabb frissítés kiadását már elkezdte a Microsoft.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nem kell többé a bejáratott kiegészítők telepítésével bajlódni ha új eszközön költözünk be a Chromium alapú Edge-be: a böngésző legújabb frissítésével már támogatja a telepített kiegészítők automatikus szinkronizálását a készülékek között. Az új funkció a napokban várhatóan a böngésző minden felhasználójához megérkezik - ugyanakkor továbbra is van hova felzárkóznia a szoftvernek, legalábbis a felhasználói adatok automatikus naprakészen tartása kapcsán, a böngésző ugyanis több nagy riválissal ellentétben továbbra sem támogatja az előzmények és a megnyitott lapfülek szinkronizálását.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 01:14

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.