Szerző: Hlács Ferenc

2020. május 7. 11:00

Júniusban érkezik az Android 11 Beta

A koronavírus járvány miatt egy hónapos késéssel jelenik meg az új rendszer bétája.

Száz új fejlesztőt keres a Docler, akár 2,5 milliós fizetéssel (x)

A IT szektorban is kimagasló bérezéssel keresi a legjobb magyar fejlesztőket a Docler Holding - nem csak a hazai irodákba.

Száz új fejlesztőt keres a Docler, akár 2,5 milliós fizetéssel (x) A IT szektorban is kimagasló bérezéssel keresi a legjobb magyar fejlesztőket a Docler Holding - nem csak a hazai irodákba.

Csúszik az Android 11 bétája, a rendszer hagyományosan májusban bejelentett előzetes verziója a Google I/O fejlesztői konferencia helyszíni rendezvényeinek elkaszálása miatt csak június 3-án debütál, várhatóan egy a YouTube-on közvetített bejelentés formájában. Az élő stream a rendszer újdonságainak felsorolása mellett egy kérdezz-felelek szegmenst is tartalmaz majd, ahol David Burke, a Google androidos fejlesztésekért felelős vezetője válaszol majd a felmerülő kérdésekre. Az új Android béta késése nem meglepő, a koronavírus járvány miatt a Google nem csak hagyományos I/O konferenciát volt kénytelen lefújni, de a cég fejlesztőinek is új munkarendre kellett berendezkedniük. Az Android 11-gyel mindenesetre az érdeklődők már az elmúlt hónapokban is megkezdhették az ismerkedést, annak preview kiadásain keresztül.

a címlapról