Szerző: Hlács Ferenc

2020. május 6. 11:50

Új todo appon dolgozik a Wunderlist alapítója

Christian Reber rejtélyes új alkalmazása Superlist néven kerül majd piacra.

Új teendőlista-alkalmazáson dolgozik a Wunderlist alapítója, Christian Reber. Egyelőre nem lehet sokat tudni a Superlist névre keresztelt új, produktivitássegítő appról, annak fejlesztői egyelőre csak egy minimalista weboldalt tettek közzé, amelyen fel lehet iratkozni az érkező alkalmazással kapcsolatos hírekre. Reber Twitteren annyit közölt a Superlist kapcsán, hogy a termék "több lesz egy egyszerű todo appnál".

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A bejelentés időzítése nem véletlen, az eredeti Wunderlist ugyanis, ahogy azt a Microsoft tavaly év végén bejelentette, a mai napon szűnik meg. A közkedvelt Wunderlist 2011-ben jött létre, azt a Microsoft 2015-ben vásárolta fel, majd funkcióit fokozatosan átültette saját, Microsoft To-Do néven ismert alkalmazásába. A redmondi óriás már 2017-ben közölte, hogy lekapcsolja az eredeti Wunderlistet, végül pedig tavaly decemberben tűzte ki a búcsú pontos időpontját, 2020. május 6-át. A Superlisttel Reber most a Wunderlist-utódnak állít riválist, noha azt egyelőre nem tudni, az új alkalmazás mikor száll versenybe a piacon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról