Szerző: Koi Tamás

2020. április 24. 11:14

Itt a megoldás, ha hiányzik a zsúfolt iroda

Bármennyire meglepő, vannak olyan irodai munkát végzők, akik az otthoni munkától teljesen becsavarodnak, hiányzik nekik a zsúfolt iroda. Ha nem is minden aspektusát tekintve, de az irodát pár kattintással ők is odavarázsolhatják a nappalijukba vagy a dolgozószobába.

Ha valakinek az iroda legkülönfélébb akusztikus zörejei hiányoznak a hatékony munkához, mostantól teljesen egyedi környezetet alakíthat ki magának otthon. Zúgó légkondi? Nem probléma! Csevegő kollégák a háttérben? Mi sem természetesebb! Kattogó, zörgő fénymásoló? Hányat tetszik parancsolni?

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A Mynoise.net Calm Office moduljában minden olyan irodai zajt beállíthatunk a számítógépünkre, melyek hetekkel ezelőtt még lehet, hogy az őrületbe kergettek, de mostanra rendkívüli módon hiányozni kezdtek.

Otthon raboskodó irodisták, lehet felcsavarni a hangerőt!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról