Szerző: Hlács Ferenc

2020. április 7. 12:59

11 újabb országban lesz elérhető a Project xCloud bétája

A játékstreaming szolgáltatás az online hálózatok megnövekedett terhelése miatt óvatosan terjeszkedik.

Száz új fejlesztőt keres a Docler, akár 2,5 milliós fizetéssel (x)

A IT szektorban is kimagasló bérezéssel keresi a legjobb magyar fejlesztőket a Docler Holding - nem csak a hazai irodákba.

Száz új fejlesztőt keres a Docler, akár 2,5 milliós fizetéssel (x) A IT szektorban is kimagasló bérezéssel keresi a legjobb magyar fejlesztőket a Docler Holding - nem csak a hazai irodákba.

Tovább bővíti játékstreaming szolgáltatásának bétatesztjét a Microsoft, a Project xCloud regisztrációit 11 új, nyugat-európai országban nyitja meg - igaz első körben csak Androidon, limitált felhasználószámmal. A cég azért is közelíti óvatosan a teszt kiterjesztését, mert a globális koronavírus-járvány a korábbinál világszerte jóval nagyobb terhelés nehezedik az online infrastruktúrákra, amit a nagy számú játékos tovább fokozhat, illetve a megnövekedett igénybevétel a játékélményen is ronthat. A regisztráció tehát már él a kiválasztott régiókban, azt egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdhetnek neki a tesztelésnek a leggyorsabb játékosok.

A listára újonnan felkerült országok: Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Hollandia Norvégia, Spanyolország és Svédország.

a címlapról