Szerző: Hlács Ferenc

2020. április 7. 12:59

11 újabb országban lesz elérhető a Project xCloud bétája

A játékstreaming szolgáltatás az online hálózatok megnövekedett terhelése miatt óvatosan terjeszkedik.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Tovább bővíti játékstreaming szolgáltatásának bétatesztjét a Microsoft, a Project xCloud regisztrációit 11 új, nyugat-európai országban nyitja meg - igaz első körben csak Androidon, limitált felhasználószámmal. A cég azért is közelíti óvatosan a teszt kiterjesztését, mert a globális koronavírus-járvány a korábbinál világszerte jóval nagyobb terhelés nehezedik az online infrastruktúrákra, amit a nagy számú játékos tovább fokozhat, illetve a megnövekedett igénybevétel a játékélményen is ronthat. A regisztráció tehát már él a kiválasztott régiókban, azt egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdhetnek neki a tesztelésnek a leggyorsabb játékosok.

A listára újonnan felkerült országok: Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Hollandia Norvégia, Spanyolország és Svédország.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról