Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 30. 16:24

Hetente új játékokkal bővül a GeForce Now

Az Nvidia játékstreaming szolgáltatása elkezdi újra felhizlalni megcsappant kínálatát.

Kifejezetten ígéretesen rajtolt februárban az Nvidia játékstreaming szolgáltatása, a GeForce Now szűk három hét alatt több mint egymillió felhasználót gyűjtött maga köré. A vállalat ugyanakkor nem örülhetett sokáig a sikernek, az elmúlt hetek során ugyanis a nagy játékkiadók sorra kezdtek kihátrálni a platform mögül - azon már az Activision Blizzard, a Bethesda Softworks, illetve a 2K Games címei sem érhetők el. A gyorsan megcsappant kínálatot az Nvidia most apránként elkezdi újra felhizlalni: mint a cég bejelentette, a Remedy Entertainment nevével fémjelzett, népszerű Control már játszható a streaming szolgáltatásban, a cég továbbá minden héten új címeket ad majd palettájához.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Azt továbbra sem tudni, a fenti kiadók pontosan miért vonták ki címeiket a szolgáltatásból, jó eséllyel licencelési problémák állhatnak a háttérben, ezen a téren ugyanis a játékstreaming platformok még egészen új területet jelentenek, a kiadóknak így nincsenek kidolgozott irányelveik játékaik megjelentetése kapcsán a különböző online szolgáltatásokban.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról