Szerző: Hlács Ferenc

2020. február 12. 15:40

Távvezérlő SDK-t ad ki kameráihoz a Sony

A támogatott modellekhez már külső felek is fejleszthetnek összetett távvezérlési megoldásokat.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Külső fejlesztők előtt is megnyitná kameráit a Sony, legalábbis ami azok távvezérlését illeti. A japán óriás frissen bejelentett SDK-ja lehetőséget biztosít a cég bizonyos kameráinak részletes vezérlésére, azzal távolról elérhetővé válnak az készített állóképek adatai, illetve a készülék egy sor beállítása is távolról szabályozható lesz. Az SDK első körben a gyártó t Alpha 7R IV és Alpha 9 II modelljeit támogatja majd, a későbbiekben a Sony ugyanakkor bővíteni tervezi az eszközök sorát.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 04:31

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.