:

Szerző: HWSW

2020. február 12. 15:00

BSidesBUD2020: nemzetközi kiberbiztonsági konferencia negyedszer Budapesten!

A rendezvény március 26-án 24 előadóval várja az érdeklődőket. Jegyek már kaphatók az eseményre.

Közeleg az idei BSides IT-biztonsági konferencia, a nemzetközileg elismert rendezvény március 26-án a budapesti Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban, húsz érdekes előadással és négy hosszabb workshoppal várja az érdeklődőket. A magyar IT-szakemberek mellett érkeznek előadók az USA-ból, Franciaországból, Hollandiából, Ausztráliából, Portugáliából, Norvégiából, de a Közép-Kelet európai régióból, Ausztriából és Lengyelországból is. A konferencia számos biztonsági témát körbejár, a mobilhálózatok biztonságától (SS7) az AI, kiberbiztonságban rejlő lehetőségein és a SCADA rendszerek sérülékenységein át egészen a legfrissebb malware-elemzési technikákig és az IT csapatok menedzseléséig.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A rendezvényt a 16 éve működő, világszerte elismert Hacktivity IT-biztonsági konferencia csapata negyedik alkalommal rendezi meg. A szervezők fontosnak tartják a kiberbiztonsági közösség támogatását is, ezért hozták létre a Hackademy ösztöndíjprogramot, amely a Hacktivity konferenciák esetében már két éve nagy sikerrel működik. Ennek értelmében 2019-től kezdve minden évben több, mint félmillió forint értékben belépőjegyeket ajánlanak fel a hazai felsőoktatási intézmények hallgatói és előadói számára az aktuális BSidesBUD konferenciára. A HACKADEMY partnerprogramhoz bármely olyan magyar felsőoktatási intézmény csatlakozhat, amelynek van IT irányú képzése. Jelentkezni az info@bsidesbud.com e-mail címen lehet. A 18 év alatti látogatók személyi igazolvány bemutatásával ingyen vehetnek részt a konferencián.

Bővebb információkért érdemes felkeresni az esemény hivatalos weboldalát, jegyeket pedig a következő linken lehet megvásárolni: http://bit.ly/2UE86zu

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 05:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.