Szerző: HWSW

2020. február 12. 15:00

BSidesBUD2020: nemzetközi kiberbiztonsági konferencia negyedszer Budapesten!

A rendezvény március 26-án 24 előadóval várja az érdeklődőket. Jegyek már kaphatók az eseményre.

Közeleg az idei BSides IT-biztonsági konferencia, a nemzetközileg elismert rendezvény március 26-án a budapesti Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban, húsz érdekes előadással és négy hosszabb workshoppal várja az érdeklődőket. A magyar IT-szakemberek mellett érkeznek előadók az USA-ból, Franciaországból, Hollandiából, Ausztráliából, Portugáliából, Norvégiából, de a Közép-Kelet európai régióból, Ausztriából és Lengyelországból is. A konferencia számos biztonsági témát körbejár, a mobilhálózatok biztonságától (SS7) az AI, kiberbiztonságban rejlő lehetőségein és a SCADA rendszerek sérülékenységein át egészen a legfrissebb malware-elemzési technikákig és az IT csapatok menedzseléséig.

Alapozó Go fejlesztői képzést indítunk (x)

November 9-én 10 alkalmas, 30 órás, online formátumú Go képzést indít a HWSW.

Alapozó Go fejlesztői képzést indítunk (x) November 9-én 10 alkalmas, 30 órás, online formátumú Go képzést indít a HWSW.

A rendezvényt a 16 éve működő, világszerte elismert Hacktivity IT-biztonsági konferencia csapata negyedik alkalommal rendezi meg. A szervezők fontosnak tartják a kiberbiztonsági közösség támogatását is, ezért hozták létre a Hackademy ösztöndíjprogramot, amely a Hacktivity konferenciák esetében már két éve nagy sikerrel működik. Ennek értelmében 2019-től kezdve minden évben több, mint félmillió forint értékben belépőjegyeket ajánlanak fel a hazai felsőoktatási intézmények hallgatói és előadói számára az aktuális BSidesBUD konferenciára. A HACKADEMY partnerprogramhoz bármely olyan magyar felsőoktatási intézmény csatlakozhat, amelynek van IT irányú képzése. Jelentkezni az info@bsidesbud.com e-mail címen lehet. A 18 év alatti látogatók személyi igazolvány bemutatásával ingyen vehetnek részt a konferencián.

Bővebb információkért érdemes felkeresni az esemény hivatalos weboldalát, jegyeket pedig a következő linken lehet megvásárolni: http://bit.ly/2UE86zu

A HackerRank 2020-as, 116.000 fejlesztő válaszaiból készült kutatása szerint a legtöbbjük a Go-t szeretné megtanulni következőleg, amely eredménynek az okait most ebben a cikkben szedtük össze.

a címlapról