Szerző: Hlács Ferenc

2020. február 4. 14:27

Illetékteleneknek továbbította felhasználói privát videóit a Google

Egy a Google Takeoutban felbukkant bug volt a ludas, a cég már javította a hibát.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Idegeneknek továbbította egyes Google Photos felhasználók privát videóit a Google - a fiaskót a cég is beismerte, és az ügyben tájékoztatta az érintetteket. Utóbbiak azok közül kerültek ki, akik tavaly november 21. és november 25. között igénybe vették a Google Takeout szolgáltatását, amellyel minden, a vállalat szolgáltatásaiban tárolt személyes adat letölthető. Mint a Google beszámolt róla, a Takeoutban a fenti időszakban egy felbukkant egy bug, amely miatt bizonyos fiókok más felhasználók privát videóit kapták meg. A cég értesítette a "kis számú" érintettet az ügyben, illetve elnézést kért a kellemetlenségért, és javította a hibát - noha ennyiben ki is merültek törekvései a videók tulajdonosainak kiengesztelésére.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról