Illetékteleneknek továbbította felhasználói privát videóit a Google

Egy a Google Takeoutban felbukkant bug volt a ludas, a cég már javította a hibát.

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

Idegeneknek továbbította egyes Google Photos felhasználók privát videóit a Google - a fiaskót a cég is beismerte, és az ügyben tájékoztatta az érintetteket. Utóbbiak azok közül kerültek ki, akik tavaly november 21. és november 25. között igénybe vették a Google Takeout szolgáltatását, amellyel minden, a vállalat szolgáltatásaiban tárolt személyes adat letölthető. Mint a Google beszámolt róla, a Takeoutban a fenti időszakban egy felbukkant egy bug, amely miatt bizonyos fiókok más felhasználók privát videóit kapták meg. A cég értesítette a "kis számú" érintettet az ügyben, illetve elnézést kért a kellemetlenségért, és javította a hibát - noha ennyiben ki is merültek törekvései a videók tulajdonosainak kiengesztelésére.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 19:53

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.