Szerző: Koi Tamás

2020. február 3. 09:57

Felmondhat a DIGI az anyázó ügyfeleknek

Nem tűri tovább a DIGI az alkalmazottai sértegetését, a szolgáltató márciustól jogosult felmondani annak az ügyfélnek a szerződését, aki vállalhatatlanul beszél az ügyfélszolgálattal.

Szokatlan tétel kerül be márciustól a DIGI Távközlési Kft. szerződési feltételeibe: a cég március 1-jétől jogosult felmondani azoknak az ügyfeleknek az előfizetését, akik vállalhatatlanul viselkednek az ügyfélszolgálati kapcsolattartás során, azaz például sértegetik, fenyegetik a telefonos vagy személyes ügyfélszolgálat munkatársait. Az új kitétel pontosan így fogalmaz:

Az Előfizető tudomásul veszi, hogy a közte és a Szolgáltató között létrejött Előfizetői Szerződés alapján igénybe vett szolgáltatás(ok) használata során, különösen az ügyfélszolgálat megkeresésekor, továbbá az előfizetői bejelentések megtétele és panaszbejelentés során köteles tartózkodni a zaklató, közízlést sértő és az emberi méltóságot sértő magatartástól.  

Majd hozzáteszi:

Az Előfizető az Előfizetői Szerződésben foglalt szolgáltatások igénybevétele és a Szolgáltatóval való kapcsolattartás során köteles az adott helyzetben általában elvárható magatartást tanúsítani, köteles tartózkodni a rendeltetésellenes és visszaélésszerű magatartástól, a Szolgáltató munkatársainak emberi méltóságát tiszteletben tartani és a személyhez fűződő jogai megsértésétől tartózkodni.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A két, egymásnak rímelő kitétel esetében kétségtelenül az a legérdekesebb, hogy mit ért azon a cég, hogy az ügyfélnek a "szolgáltatás igénybevétele során" IS köteles tartózkodni a felsorolt magatartásoktól...

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 13:37

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.