Szerző: Bőle György

2020. január 30. 14:20

Apple Payt mindenkinek!

A Curve bankkártya-aggregátor szolgáltatására is megjött az Apple Pay, így tulajdonképpen bármely hazai kártya tulajdonosa fizethet Apple eszközével.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

A Curve itthon egyelőre még kevésbé ismert, mint a Revolut, de hamarosan ez drasztikusan változhat. A Curve egy Revolut-szerű fintech szolgáltatás, melynek talán legjobb szolgáltatása, hogy a kártyájuk alá tetszőleges számú bankkártya virtualizálható. Fizetés előtt (mely lehet mobilos vagy kártyás) pedig lehetőség nyílik eldönteni az alkalmazásukon keresztül, hogy melyik kártyát használjuk éppen. Segítségével megoszthatjuk bankkártyánkat családtagjainkkal, illetve egy kártyába sűríthetjük az összes többi kártyánkat.

A napokban elérhetővé vált az Apple Pay a Curve felhasználóknak is, így tulajdonképpen virtualizálás után olyan hazai bankkártyákkal is tudunk az Apple eszközeinken fizetni, melyek kibocsátó pénzintézete amúgy nincs benne az Apple Payben.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról