:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. január 24. 14:37

Ultravékony üvegborítást kaphat az új hajlítható Samsung telefon

A Galaxy Z Flip névre hallgató clamshell modell a korábbiaknál jóval ellenállóbb kijelzővel érkezhet.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Sokkal ellenállóbb lehet a Samsung következő generációs hajtogatható okostelefonjainak kijelzője: a vállalat pletykák szerint már csőben lévő, Galaxy Z Flip néven emlegetett készülékén a Galaxy Foldból megismert, lágy, műanyag borítású panel helyett hajlékony üvegborítást alkalmaz majd. A Galaxy Z Flip nem a Foldtól megismert kialakítást követi, helyette az új Motorola Razr-hez hasonló, clamshell felépítést kap. A The Verge által idézett források szerint az eszközre a "Samsung Ultra Thin Glass" névre keresztelt üvegborítás kerül, annak AMOLED kijelzője fölé. Hasonló megoldáson egyébként a Corning is dolgozik, a cég tavaly márciusban engedett bepillantást fejlesztéseibe, akkori prototípusa 0,1 milliméter vékony volt, és 5 milliméteres hajlítási sugarat produkált vele a cég.

galaxyclamshel

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 30. 02:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.