Szerző: Hlács Ferenc

2020. január 24. 14:37

Ultravékony üvegborítást kaphat az új hajlítható Samsung telefon

A Galaxy Z Flip névre hallgató clamshell modell a korábbiaknál jóval ellenállóbb kijelzővel érkezhet.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Sokkal ellenállóbb lehet a Samsung következő generációs hajtogatható okostelefonjainak kijelzője: a vállalat pletykák szerint már csőben lévő, Galaxy Z Flip néven emlegetett készülékén a Galaxy Foldból megismert, lágy, műanyag borítású panel helyett hajlékony üvegborítást alkalmaz majd. A Galaxy Z Flip nem a Foldtól megismert kialakítást követi, helyette az új Motorola Razr-hez hasonló, clamshell felépítést kap. A The Verge által idézett források szerint az eszközre a "Samsung Ultra Thin Glass" névre keresztelt üvegborítás kerül, annak AMOLED kijelzője fölé. Hasonló megoldáson egyébként a Corning is dolgozik, a cég tavaly márciusban engedett bepillantást fejlesztéseibe, akkori prototípusa 0,1 milliméter vékony volt, és 5 milliméteres hajlítási sugarat produkált vele a cég.

galaxyclamshel

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról