Ultravékony üvegborítást kaphat az új hajlítható Samsung telefon

A Galaxy Z Flip névre hallgató clamshell modell a korábbiaknál jóval ellenállóbb kijelzővel érkezhet.

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

Sokkal ellenállóbb lehet a Samsung következő generációs hajtogatható okostelefonjainak kijelzője: a vállalat pletykák szerint már csőben lévő, Galaxy Z Flip néven emlegetett készülékén a Galaxy Foldból megismert, lágy, műanyag borítású panel helyett hajlékony üvegborítást alkalmaz majd. A Galaxy Z Flip nem a Foldtól megismert kialakítást követi, helyette az új Motorola Razr-hez hasonló, clamshell felépítést kap. A The Verge által idézett források szerint az eszközre a "Samsung Ultra Thin Glass" névre keresztelt üvegborítás kerül, annak AMOLED kijelzője fölé. Hasonló megoldáson egyébként a Corning is dolgozik, a cég tavaly márciusban engedett bepillantást fejlesztéseibe, akkori prototípusa 0,1 milliméter vékony volt, és 5 milliméteres hajlítási sugarat produkált vele a cég.

galaxyclamshel

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 19:53

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.