Szerző: Asztalos Olivér

2019. december 20. 14:55

Lehúzza a rolót a The Inquirer

Márciusban megszűnik a HWSW által is többször idézett The Inquirer, az utolsó anyagok tegnap kerültek fel az oldalra.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Az ismert online magazin közleménye szerint az Incisive Media, azaz a kiadó döntött úgy, hogy nincs tovább. A lap egyik szerkesztője, Carly Page szerint az indoklásban a digitális hirdetési bevételek csökkenése, illetve fókuszváltás áll. A 2001-ben megjelent The Inquirer elsősorban sajátságos, csipkelődő, szarkasztikus stílusáról volt ismert, illetve népszerű az informatika iránt érdeklődők körében. Béke poraira!

theinq

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 21:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.