Szerző: Hlács Ferenc

2019. december 13. 12:37

Már egymillió Samsung Galaxy Fold talált gazdára

Meglepően kelendő a koreai óriás csillagászati árú, hajtogatható telefonja.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Kevés telefonnak volt nehézkesebb rajtja mint a Samsung hajtogatható csúcsmodelljének, a Galaxy Fold azonban a kezdeti megpróbáltatások, és a készülék sérülékenysége dacára egészen jól teljesít a piacon: ahogy a Samsung Electronic elnöke Young Sohn a TechCrunch Berlinben rendezett Disrupt rendezvényén elárulta, a cég már egymillió Foldot értékesített. Ez a megjelenéskor felmerült nehézségek és a méregdrága, 2000 dolláros árcédula fényében különösen erős teljesítmény, főként hogy bevallottan "béta" eszközről van szó, amelynek éles tapasztalataiból a gyártó is rengeteget tanul. A cég az eddigiek alapján tehát bizakodó, jövőre pedig összesen mintegy hatmillió hajtogatható készülék értékesítését reméli.

galfoldd

 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról