Október 23-án a Huawei is ünnepelt

Az év eddigi szakaszában 200 millió okostelefont adott el a Huawei, a mérföldkövet ráadásul hamarabb sikerült elérni, mint egy évvel korábban. Kérdés, mi lesz jövőre.

Idén 200 millió okostelefont adott el a Huawei 2019. október 23-ig, a mérföldkőnek számító - sok gyártó számára alighanem örökké csak álomként megmaradó - határt ráadásul 64 nappal korábban sikerült elérni, mint tavaly.

huawei200000

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

A kínai cég erejét, valamint részint a hazai piacban rejlő növekedési potenciált jól jelzi, hogy mindezt az amerikai kereskedelmi embargók dacára sikerült elérnie a Huawei-nek. A rekordhoz bevallottan kellett a P30 sorozat sikere, a múlt hónapban bemutatott Mate 30 valószínűleg már korántsem lesz akkora durranás. Ez egyben előrevetíti azt a jövőre vonatkozó kérdést is, miszerint sikerül-e összehoznia hasonló rekordot a Huawei-nek 2020-ban, ha az amerikai kereskedelmi embargó érvényben marad.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 26. 08:45

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.