Október 23-án a Huawei is ünnepelt

Az év eddigi szakaszában 200 millió okostelefont adott el a Huawei, a mérföldkövet ráadásul hamarabb sikerült elérni, mint egy évvel korábban. Kérdés, mi lesz jövőre.

Idén 200 millió okostelefont adott el a Huawei 2019. október 23-ig, a mérföldkőnek számító - sok gyártó számára alighanem örökké csak álomként megmaradó - határt ráadásul 64 nappal korábban sikerült elérni, mint tavaly.

huawei200000

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról (x) 90 fős előadó lesz a konferencián, segítve az eligazodást, kiemeltük neked a hét kedvencünket.

A kínai cég erejét, valamint részint a hazai piacban rejlő növekedési potenciált jól jelzi, hogy mindezt az amerikai kereskedelmi embargók dacára sikerült elérnie a Huawei-nek. A rekordhoz bevallottan kellett a P30 sorozat sikere, a múlt hónapban bemutatott Mate 30 valószínűleg már korántsem lesz akkora durranás. Ez egyben előrevetíti azt a jövőre vonatkozó kérdést is, miszerint sikerül-e összehoznia hasonló rekordot a Huawei-nek 2020-ban, ha az amerikai kereskedelmi embargó érvényben marad.

a címlapról

Hirdetés

Hét kedvenc előadónk az idei HWSW mobile!-ról

2019. november 20. 11:27

Idén 90 fős előadói gárdával készülünk a HWSW mobile! digitális termékfejlesztési konferenciára, de hogy segítsünk az eligazodásban, kiemeltük neked a hét kedvencünket.