Szerző: Koi Tamás

2019. október 24. 13:55

Október 23-án a Huawei is ünnepelt

Az év eddigi szakaszában 200 millió okostelefont adott el a Huawei, a mérföldkövet ráadásul hamarabb sikerült elérni, mint egy évvel korábban. Kérdés, mi lesz jövőre.

Idén 200 millió okostelefont adott el a Huawei 2019. október 23-ig, a mérföldkőnek számító - sok gyártó számára alighanem örökké csak álomként megmaradó - határt ráadásul 64 nappal korábban sikerült elérni, mint tavaly.

huawei200000

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A kínai cég erejét, valamint részint a hazai piacban rejlő növekedési potenciált jól jelzi, hogy mindezt az amerikai kereskedelmi embargók dacára sikerült elérnie a Huawei-nek. A rekordhoz bevallottan kellett a P30 sorozat sikere, a múlt hónapban bemutatott Mate 30 valószínűleg már korántsem lesz akkora durranás. Ez egyben előrevetíti azt a jövőre vonatkozó kérdést is, miszerint sikerül-e összehoznia hasonló rekordot a Huawei-nek 2020-ban, ha az amerikai kereskedelmi embargó érvényben marad.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról