Több kérdés még nem tisztázott az Edigital-eMAG fúzió kapcsán

A GVH jóváhagyta az eMAG és az Extreme Digital fúzióját - ha a felek sietnek, novemberben már együtt akciózhatnak a Black Friday-en, állítja a cég ügyvezetője a Kosárérték magazinnak adott interjúban.

Ahogy arról tegnap a HWSW is beszámolt, kezdetét veheti az eMAG és az Extreme Digital fúziójának érdemi szakasza, amit a felek bevallottan igyekeznek gyorsan lezavarni, így akár közös Black Friday akciók is jöhetnek novemberben.

varkonyi

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

A fúzió azonban igazán csak a jövő évben éreztetheti hatását igazán, a közös akciókon túl pedig jöhetnek az olyan izgalmas kérdések, mint hogy mi lesz a márkákkal, illetve hogyan képzelik el a felek a nemzetközi terjeszkedést. Ezekre a kérdésekre adott választ a Kosárérték e-kereskedelmi magazin interjújában Várkonyi Balázs, az Extreme Digital vezérigazgatója.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 26. 07:45

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.