Több kérdés még nem tisztázott az Edigital-eMAG fúzió kapcsán

A GVH jóváhagyta az eMAG és az Extreme Digital fúzióját - ha a felek sietnek, novemberben már együtt akciózhatnak a Black Friday-en, állítja a cég ügyvezetője a Kosárérték magazinnak adott interjúban.

Ahogy arról tegnap a HWSW is beszámolt, kezdetét veheti az eMAG és az Extreme Digital fúziójának érdemi szakasza, amit a felek bevallottan igyekeznek gyorsan lezavarni, így akár közös Black Friday akciók is jöhetnek novemberben.

varkonyi

Éles a HWSW mobile! programja (x) A legnagyobb hazai digitális termékfejlesztési konferencia 5 szekcióval, 90 előadóval, dedikált workshop nappal várja a látogatókat.

A fúzió azonban igazán csak a jövő évben éreztetheti hatását igazán, a közös akciókon túl pedig jöhetnek az olyan izgalmas kérdések, mint hogy mi lesz a márkákkal, illetve hogyan képzelik el a felek a nemzetközi terjeszkedést. Ezekre a kérdésekre adott választ a Kosárérték e-kereskedelmi magazin interjújában Várkonyi Balázs, az Extreme Digital vezérigazgatója.

a címlapról

Hirdetés

Éles a HWSW mobile! programja

2019. november 12. 16:26

A legnagyobb hazai digitális termékfejlesztési konferencia 5 szekcióval, 90 előadóval, dedikált workshop nappal várja a látogatókat.