:

Szerző: Asztalos Olivér

2019. október 7. 11:13

Európában terjeszkedik a Supermicro

Az Hollandiában létesített irodának hála javulhat az európai piac ellátása.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Európában bővítette működését a Supermicro. A tajvani-amerikai, elsősorban alaplapokkal és szerverekkel foglalkozó vállalat a dél-hollandiai ’s-Hertogenbosch városában létesített egységében kiszolgálókat és tárolórendszereket állít majd össze, akár az ügy felek egyedi igényeire szabva. A Suepermicro arra számít, hogy az 5G-s hálózatok következő pár éves térhódítása miatt Európában is megugrik az igény a különféle szerverek iránt, amelyet sokkal rugalmasabban és gyorsabban lehet kiszolgálni közvetlenül a kontinensen belülről.

smicro

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 18:37

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.