:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. december 9. 08:41

Ingyenes szerverhosting akció a Freewebtől

Szerverhosting szolgáltatást indított az elsősorban ingyenes tárhely- és modemes internetszolgáltatásáról ismert Freeweb.

[HWSW] Szerverhosting szolgáltatást indított az elsősorban ingyenes tárhely- és modemes internetszolgáltatásáról ismert Freeweb.

A Freeweb három díjcsomagban kínálja szolgáltatásait saját szervertermében. A szerverek hostolását -- sávszélességtől és hűségszerződéstől függően -- havi 14 500 forinttól lehet elhelyezni a szolgáltatónál. December 31-ig a Freewebnél ingyenesen kipróbálható a szerverhosting szolgáltatás.

A szerverhosting szolgáltatás elindításával egyidőben a Freeweb közel 50 százalékkal csökkentette a webhosting árakat. A szolgáltatásokról bővebb információt a www.true.hu címen találni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 3. 20:52

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.