Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 5. 09:19

Nagyító alatt a Kubernetes

Mi is az a Kubernetes és mitől lett az utóbbi években ennyire népszerű?

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Manapság a Kubernetesről olyan híreket lehet olvasni, hogy "a jövő platformja" vagy "a következő Linux". Annyi biztos, hogy az elmúlt években hatalmas lett az érdeklődés körülötte és nyugaton már rengetegen használják is éles környezetekben. De mi is a Kubernetes és mitől lett ennyire népszerű? A Szabó Dávid (LeanNet) a HWSW free! meetup sorozat 2020. július 23-i, Kubernetesre fókuszáló állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Tanulnál Dávidtól? Gyere el a HWSW 2022. október 24-én kezdődő, 8 alkalmas, 24 órás, "A Kubernetes alapjai 2022" című online képzésére, ahol Dávid vezetésével tanulhatsz. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

17:12
 

Nagyító alatt a Kubernetes

Még több videó

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról