Szerző: Hlács Ferenc

2020. június 9. 14:19

Társadalmi izoláció egy data scientist szemével

Nézzük meg, milyen adatforrásokon keresztül, és hogyan vizsgálhatjuk a globális COVID-19 intézkedéseket!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Rabatin Gábor, a dmlab data scientistjének idén március 31-i HWSW free! online Machine Learning meetupon elhangzott előadásból kiderül, hogyan lehet megvizsgálni, hogy az egyes országok, különösképpen Magyarország hogyan reagált a világjárvány hírére és az ehhez kapcsolódó intézkedésekre, illetve milyen adatforrások állnak rendelkezésünkre a társadalmi izoláció mérésére.

17:15
 

Társadalmi izoláció egy data scientist szemével - Rabatin Gábor (dmlab)

Még több videó
a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. augusztus 2. 14:56

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!