Szerző: Bőle György

2019. szeptember 19. 00:00

A saját tervezésű ultralight IoT hardware előnyei és hátrányai

Saját fejlesztésű ultralight IoT hardverét a 2017-es HWSW mobile! konferencián mutatta meg a Cason.

Milyen előnyei és hátrányai vannak egy saját fejlesztésű ultralight IoT hardvernek? Czike Zsigmond, a Cason üzletfejlesztési igazgatója a 2017-es HWSW mobile! termékfejlesztési konferencián tartott előadásából kiderül, hogy miként zajlott a piaci igények műszaki tartalomba foglalása, illetve mik voltak az ezzel kapcsolatos különféle fejlesztői kihívások.

Éles a modern webfejlesztés és CI/CD meetupjaink programja!

December 29-30-án folyatódik a HWSW online meetup-sorozata.

Éles a modern webfejlesztés és CI/CD meetupjaink programja! December 29-30-án folyatódik a HWSW online meetup-sorozata.

Az végeredmény ultra alacsony fogyasztással és moduláris technológiájával a digitális és analóg jelek fogadására is képes, a modern LPWA alapú átviteli hálózatokon keresztül (LoRA, NB IoT). Előadásunkban a széleskörű piaci igények műszaki tartalomba foglalását mutatjuk be, az ezzel kapcsolatos különféle fejlesztői kihívásokkal együtt.

A terméknek olyan követelményeknek kellett megfeleljen, ami gyors, rugalmas termékfejlesztést tesz lehetővé, minimális üzemeltetési és karbantartási költségek mellett. A Cason IoT Core modulja ennek szellemében készült, ultra alacsony fogyasztással és moduláris technológiájával a digitális és analóg jelek fogadására is képes, a modern LPWA alapú átviteli hálózatokon keresztül (LoRA, NB IoT).

23:53
 

A saját tervezésű ultralight IoT hardware előnyei és hátrányai – Czike Zsigmond (CASON)

Még több videó
a címlapról