Szerző: Bőle György

2019. szeptember 19. 00:00

A saját tervezésű ultralight IoT hardware előnyei és hátrányai

Saját fejlesztésű ultralight IoT hardverét a 2017-es HWSW mobile! konferencián mutatta meg a Cason.

Milyen előnyei és hátrányai vannak egy saját fejlesztésű ultralight IoT hardvernek? Czike Zsigmond, a Cason üzletfejlesztési igazgatója a 2017-es HWSW mobile! termékfejlesztési konferencián tartott előadásából kiderül, hogy miként zajlott a piaci igények műszaki tartalomba foglalása, illetve mik voltak az ezzel kapcsolatos különféle fejlesztői kihívások.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Az végeredmény ultra alacsony fogyasztással és moduláris technológiájával a digitális és analóg jelek fogadására is képes, a modern LPWA alapú átviteli hálózatokon keresztül (LoRA, NB IoT). Előadásunkban a széleskörű piaci igények műszaki tartalomba foglalását mutatjuk be, az ezzel kapcsolatos különféle fejlesztői kihívásokkal együtt.

A terméknek olyan követelményeknek kellett megfeleljen, ami gyors, rugalmas termékfejlesztést tesz lehetővé, minimális üzemeltetési és karbantartási költségek mellett. A Cason IoT Core modulja ennek szellemében készült, ultra alacsony fogyasztással és moduláris technológiájával a digitális és analóg jelek fogadására is képes, a modern LPWA alapú átviteli hálózatokon keresztül (LoRA, NB IoT).

23:53
 

A saját tervezésű ultralight IoT hardware előnyei és hátrányai – Czike Zsigmond (CASON)

Még több videó

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról