Szerzők:

2019. szeptember 19. 00:00

Elektronikus aláírás a mobilon - szerződéskötés bárhol, bármikor

A technológiával a 2017-es HWSW mobile! konferencián testközelből ismerkedhettünk.

Az elektronikus aláírás már jó ideje nem csak a táblagépekhez drótozott ügyfélszolgálati érintőceruzák sajátja, a technológia mobileszközökön is jól használható - a megoldás előnyeiről Paulik Tamás, a Microsec fejlesztője a 2017-es HWSW mobile! termékfejlesztési konferencián tartott előadást.

Sokszor ma is kihívást jelent, ha ügyeinket helyben és időben kötetlenül, online szeretnénk intézni. Az előadásból kiderült, hogy a tradicionálisan PC-hez, és így helyhez kötött elektronikus aláírás technológiájának mobilizálása hogyan segítheti az innovatív fintech megoldások terjedését egyszerre oldva meg a biztonságos kommunikáció, a távoli szerződéskötés és a PSD2 szerinti erős azonosítás (SCA) kihívásait. Mindezek mellett egy élő példának is jut idő, hogy egy otthon kávézó, vagy épp a vonaton utazó miként szerződhet, intézhet ügyeket hitelesen az online térben.

19:05
 

Elektronikus aláírás a mobilon - szerződéskötés bárhol, bármikor (Paulik Tamás)

Még több videó

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

haláleset

1

Meghalt a Samsung elnöke

2020. október 26. 12:08

A vitatott módszereiről híres vezetőt 78 éves korában, többéves kórházi ápolás után érte a halál.