Szerző: Bőle György

2023. szeptember 6. 17:10

Mi a különbség a docker run és a kubectl apply között?

Gyorstalpalónkban picit a konténerek futtatása mögé nézünk.

A Docker mára szinte minden fejlesztő eszköztárában megtalálható. Olyan természetesen indítunk konténereket a docker run paranccsal, mintha az idők kezdete óta ezt csinálnánk. Bár a Kubernetes neve is ismerősen cseng már a legtöbbeknek, összetettségének köszönhetően mégsem válik ilyen könnyen a napi rutin részévé.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Sági-Kazár Márk (Cisco / Banzai Cloud) a HWSW free! meetup-sorozat Kubernetes állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadása során megnézzük, hogyan működik a konténerek futtatása Docker és Kubernetes alatt, illetve milyen különbségek vannak felhasználói szemszögből.

21:24
 

Mi a különbség a docker run és a kubectl apply között?

Még több videó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról