Szerző: Bőle György

2021. október 25. 12:09

Policy Enforcement - a Kubernetes videobírója

Megnézzük a 2 legismertebb Policy Enforcement toolt, az OPA-t és a kyvernot.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Papp Lajos a HWSW free! meetup-sorozat IT-secutity állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásának első felében áttekintjük a Kubernetes főbb biztonsági szempontjait cluster és konténer szinten. A Kubernetes világban már kialakultak azok az ajánlások, amelyek a fenti szempontokat figyelembe veszik, de hogyan tudjuk elérni, hogy ezt a fejlesztők és üzemeltetők be is tartsák? Kérjünk meg mindenkit köremailben egy word doksi pontjainak a betartására, vagy ezt manuálisan ellenőrizzük? Semmiképpen, hiszen erre is van már eszköz, pontosabban sajnos több, amiből már megint választani kell - erről szól az előadás második fele.

Érdekel a téma? Gyere el a HWSW 2021. november 2-án kezdődő, 6 alkalmas, 18 órás, "A Kubernetes security alapjai" című online képzésére. A tanfolyam órái utólag felvételről bármikor visszanézhetők.

19:18
 

Policy Enforcement - a Kubernetes videobírója

Még több videó

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 10:56

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.