Szerző: Bőle György

2021. július 16. 11:37

Perszonalizáció: itt van már a kánaán?

A régi iparágakat nem a technológia végzi ki, hanem az ügyfélélmény hiánya.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Az elmúlt bő évtized fejlődési iránya az automatizáció-digitalizáció volt. Ebbe tagozódik az AI-forradalom, a chatbotok és számtalan más technológia is, a lényeg viszont közös, olyan szolgáltatásokat-termékeket nyújtani a felhasználóknak tömegesen, amire eddig egész egyszerűen nem volt lehetőség. Vinnai Balázs a 2018-as HWSW digitális termékfejlesztési konferencián tartott és alább megtekinthető előadásában a pénzügyi szektor példáján keresztül mutatja be, hogy mit is jelent ez a gyakorlatban.

14:59
 

Perszonalizáció: itt van már a kánaán?

Még több videó

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 28. 16:53

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!